Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Zelf je schulden regelen, stappenplan van a tot z

  • infonu@ziggo.nl

    Beste lezer,

    Jarenlang heb ik als invorderingsspecialist en deurwaarder mensen gedwongen tot betaling over te gaan. Ik vind het echter leuker om anderen te adviseren en ondersteunen bij het oplossen en voorkomen van schulden.

    Daarom heb ik enige tijd geleden een korte cursus samengesteld om particulieren tips en instrumenten te bieden om slim met geld om te gaan en om zelf eventuele schulden op te lossen.

    Mijn andere werkzaamheden laten het niet meer toe regelmatig cursussen te geven, zodat ik heb besloten de informatie overzichtelijk beschikbaar te stellen door middel van het publiceren van een kleine Ebook, ZELF JE SCHULDEN REGELEN, STAPPENPLAN VAN A TOT Z. http://www.pumbo.nl/boek/zelfjeschuldenregelen

    Zelf je schulden regelen - stappenplan van a tot z biedt de instrumenten om stap voor stap praktisch zelf je schulden te regelen, zodat je uiterlijk over drie jaar met een schone lei kunt beginnen. Duidelijk is iedere stap uitgelegd, zodat je letterlijk alleen de stappen uit dit boekje hoeft te volgen, om orde in de chaos te brengen met een definitieve oplossing voor de ontstane situatie. Daarnaast zal het stappenplan rust brengen, doordat een duidelijk overzicht ontstaat en je niet langer met duizend en één zaken tegelijk in het hoofd hoeft rond te lopen.

    In het boekje vind je tevens voorbeeldbrieven en overzichten, die je letterlijk kunt overnemen om bijvoorbeeld aan schuldeisers te sturen. http://www.pumbo.nl/boek/zelfjeschuldenregelen

    Schuif het niet langer voor je uit. Begin vandaag nog. Iedere dag lopen de kosten en rente verder op. Met iedere dag die voorbij gaat, verergert de situatie. Nú kun je zelf de controle nemen en voor eens en voor altijd verlost raken van deze schulden.

    Het vakantiegeld weer aan een vakantie kunnen besteden, in plaats van aan oude schulden. Salaris weer voor een deel aan persoonlijke wensen besteden, in plaats van aan de schulden.

    Zie hoe snel de afgelopen drie jaar voorbij zijn gevlogen. In drie jaar kun je schuldenvrij zijn. Start vandaag en ervaar straks de vrijheid van een schuldenvrij bestaan. Met de informatie uit dit boekje regel je zelf je schulden en begin je over maximaal drie jaar (afhankelijk van hoogte schulden) met een schone lei.

    Succes!

    ALEXANDRA

  • Peter

    Dit lijkt op een soort oplichting. Ik snap niet dat de moderator dit soort berichten laat staan.

    Als je iets zoekt ga dan naar http://www.zelfjeschuldenregelen.nl

  • Brumfield Loan Firm

    Hallo!

    Ik ben Mr.Brumfield Green, een geldschieter gerenommeerde, legitieme

    en geaccrediteerde. Ik woon in de Republiek van het Verenigd

    Koninkrijk. Ik lenen geld aan mensen en bedrijven die behoefte hebben

    aan financiële bijstand.Heeft u slechte krediet-of behoefte hebben aan

    geld om rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te

    informeren dat me helpen

    betrouwbare begunstigde zoals ik zal blij zijn om u een lening tegen

    rente van 4.3%.

    Ik kijk ernaar uit waardoor ik tot uw dienst.

    U kunt contact met mij op

    Mr.Brumfield Green

    E-mail:Brumfieldloanfirm@gmail.com

  • Hans

    triest maar wel knap

    veel geld hebben ondanks nooit nederlands te hebben geleerd

    mijn complimenten meneer brumfield

  • Abdul Bello

    Wij bieden lening tegen lage rente van 6.8% en zonder credit check, bieden wij u persoonlijke leningen, schuldconsolidatie leningen, zakelijke leningen, onderwijs leningen, hypotheken of leningen voor welke reden dan ook! "

    Elke belanghebbende Aanvragers moeten contact opnemen met: to.abdul.inc@gmail.com

    (Ernstige vragen alleen)

    bedankt

    De heer Abdul Bello

    CEO / Managing Director

    E-mail: to.abdul.inc@gmail.com