Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

help

  • naomi

    wie weet waar een een bedrijf of instantie is die begeleiding geeft in regelingen met bedrijven waar schulden zijn en budget maandelijks

    behalve de stadsbank

    de stadsbank is een mooie oplossing maar niet echt passend voor mij

    een ik heb een partnet die liever niet in betrokken wil worden en ik helemaal niet

    en met de postbank heb ik een krediet lopen waar door ik boven de 1000 moet uitkomen als ik daar niet in de problemen kom

    dan zeg je ja neem een andere bank maar als je bij de bkr in geschreven staat dan kun je een andere bank rekenning aan nemen bij een andere bank

    maar het moet wel geregeld worden

    dus wil alles in kaart hebben, heb ik al een hele hoop en in calculeren wat ik kwijt ben pm en wat een schuldeiser krijgt tot aan dat het afgelost is !

    kan iemand me helpen of weet iemand waar ik tercht kan.

    alvast bedankt

    mvg naomi

  • bigmama

    ik denk de wspn probeerdat is via de gkb

  • Peter

    je kunt het proberen bij: www.geldwijs.nl of humanitas, maar als je partner er niet over mee wil denken en de kredietbank is niks voor je, dan wordt het moeilijk. Ik ken eigenlijk niet veel bedrijven die zich hier in gespecialiseerd hebben. Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk, bij ons in Noord-Holland hebben ze “gildes” dat zijn organisaties waar vrijwlligers met bepaalde vakbekwaamheid mensen gratis helpen.

    Is dat voor jou niet de beste weg, dan toch maar een korte cursus boekhouden of budgetteren volgen lijkt me. Je zult toch zelf grip op je eigen inkomsten en uitgaven moeten krijgen voordat een ander je er mee kan helpen.

    zie ook de site van nibud of fx.nl Daar kan je er in elk geval wel achter komen wat er voor alternatieve mogelijkheden zijn.

    succes ermee

    peter

  • Petra

    Zie mijn bericht onder kopje “HET ROER OM”.