Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

huurkoop auto uit almere

  • van kempen

    Nieuw,net een prachtige volvo v40 gehaald bij CC Lease in Almere,via huurkoop.

    Door ontslag van een baan met auto was ik totaal onthand,ik heb nog salaris tegoed van vorige werkgever dus was er geen mogelijkheid een auto contant te kopen.Ik heb een huurkoop contract voor 12 maanden,nu kan ik als freelance vertegenwoordiger aan de gang.Prima start voor het nieuwe jaar.Wil je CC Lease bellen hier het nr.036 533 48 48,ze doen ook huurkoop voor ondernemers of starters.Succes

  • RH

    Denk niet dat dit de juiste locatie is voor zo'n aanbieding. Daarnaast is het waarschijnlijk goedkoper om de auto te financieren met een lening.

  • van kempen

    In mijn geval kan ik nergens zien dat er rente wordt berekend ,dus ben ik waarschijnlijk toch goed koper af ook ingeval met een BKR registratie,doe je voordeel er mee.RH schreef:

    >

    > Denk niet dat dit de juiste locatie is voor zo'n aanbieding.

    > Daarnaast is het waarschijnlijk goedkoper om de auto te

    > financieren met een lening.

  • Infotopper

    Kijk voor handige informatie over auto huurkoop op http://www.infotopper.nl

  • Gohan

    ik zoek een lening van 5000 euro met spoed echt heel nodig met spoed slechte bkr gegevens ik kan het terug betalen met bedragen 150 per maand?….

  • Sjaak

    Ik heb even gekeken, het is veel goedkoper om een auto te kopen met geleend geld dan met de huurkoop waar jij het over hebt.

    Het beste is het om goed rond te kijken als je een auto wilt kopen en naar vergelijkingssites te gaan als http://www.independer.nl en http://www.autogeldlenen.nl.